ČAROLIJA PRIRODE, Grupa autora

2019-04-20

Šesta PiK knjiga, zbirka priča "Čarolija prirode"

"Ponekad od silnih obveza, posla i stresa zaboravimo uživati u životu, u ljepoti prirode koju nam je Bog podario. Većina ljudi u gradu pati za životom izvan grada, za komadićem raja, mira i tišine. A oni izvan gradova pate za vrevom grada, uzbuđenjem jer im je život na selu ponekad dosadan. Život izvan grada nije za svakoga, ali nije ni ponajmanje dosadan.

Ova zbirka kratkih priča pomoći će vam da zavolite život izvan grada, da se zaljubite u ljepotu prirode. Ali će vam pokazati kako i takav život može biti uzbudljiv, možda se tamo krije i ljubav, nova prijateljstva i još mnogo toga. Na kraju, baš kao i u gradu.

U svakom slučaju avantura vam je zagarantirana."

- Preporuka Dijana Mandić, urednica stranice Knjige koje oduzimaju dah

Priče su nastale u razdoblju od 12.1.2017. do 20.2.2017. godine, a autori su članovi Facebook Grupe "Pisci i Književnost" i Facebook stranice "Pisci i Književnost".

Autori priča su iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Biserka Spajić, Danijel Mijatović, Dragana Latinović, Evica Kraljić, Jasna Šemiga Pintarić, Julijana Plenča, Karin Bančić, Kruno Šafranić, Lucia Saulić, Ljiljana Meštrić, Ljubica Sedlaček, Magdalena Prekrit, Marko Žanetić, Martina Arbanas, Matilda Mance, Mirela Osmanović, Mirjana Pejak, Nada Vučičić, Verica Isidora Pavlović, Vlasta Šafranić

Naslov: Čarolija prirode
Autor: Grupa autora
Broj stranica: 156
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-407-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev
Naruči knjigu u web knjižari Redak na linku --->klikom na sliku dolje 

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka ©2019 Pisci i Književnost - Izradio Krunoslav Kezić
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti