Divlji (Sportska romansa) - Amelia Stewart

2019-07-25

Jedna divna i uzbudljiva ljubavna priča, govori ženi koja usled saobraćajne nesreće ostaje da se bori za svoj oporavak uz podršku sestre i oca dok se suprug okrenuo gradnji svoje karijere i potpuno je zanemario.

Posle dugog oporavka ona rešava da mu se osveti sa poznatom zvezdom američkog fudbala Thomasom Carsonom, kojeg planira osvojiti i osvetiti se mužu.

Ono što niko ne planira je to da će se zaljubiti i da će ona totalno zaboraviti na svrhu svoje osvete... predivna ljubavna priča obogaćena vrelim scenama ali i tužnim delovima koji će vas totalno slomiti (barem mene jesu).

Uz Divljeg sam uzdisala, smejala se, plakala, bila ljuta, psovala u nekim situacijama život i sudbinu... prošla kroz rolerkoster emocija ali pre svega beskrajno uživala.

Topla preporuka od srca za sve nisu pročitali i kupili knjigu, ovo je nešto što se ne propušta. Mene je osvojila definitivno.

P.s. Dugo već pratim rad naše divne Amelije i mogu da kažem da se savršeno snalazi u svim žanrovima koje je do sada pisala, teme koje je obrađivala i životne priče kojima me je fascinirala. Ovo je jedna od mnogih.

Osvrt napisala: Dragana Genov 

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka ©2019 Pisci i Književnost - Izradio Krunoslav Kezić
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti