Pobjednici natječaja "Kućni ljubimac i knjiga" 2017

2019-04-15

Jako se teško odlučiti čiji je ljubimac najljepši ili čija je slika najljepše uslikana. Sve su fotografije lijepe i imaju ono nešto što nam se svidjelo. Ali pošto se moramo odlučiti za prve tri fotografije, morali smo izabrati tri po našem osobnom mišljenju one najbolje. 

Prvo mjesto: Željana Andrijanić 

Za prvo mjesto smo odabrali fotografiju koju je Željana uslikala u prirodi i njenog ježa koji voli knjige. Nismo sigurni je li ježić ušetao u njeno dvorište ili ga je slikala kod neke prijateljice u njenom dvorištu, ali ovo je mrak. Imati ježa za ljubimca, pa makar na 5 minuta, neopisiv osjećaj. Fotografija ježa koji čita nam se jako svidio i izdvojio se od ostalih fotografija. Čestitamo na prvom mjestu. Željana, za nagradu ćeš dobiti tri knjige iznenađenja. Pošalji nam svoje podatke u inbox stranice. 

Treće mjesto: Martina Marta Tinka 

Kakav bi to bio natječaj kad ne bi nagradili fotografiju na kojoj se vidi pas. Pas koji čita? Pas koji je okrenuo glavu i pušta svoju gospodaricu da čita u miru? Savršeno. Svidjela nam se fotografija i odlučili smo je nagraditi. Martina, za nagradu vam šaljemo jednu knjigu iznenađenja. Pošaljite nam podatke u inbox.  

Drugo mjesto: Marina Grgić 

Na drugom mjestu je Marina Grgić. Volimo selfie, a ako je na njemu i kućni ljubimac, to je to. Jako lijepa fotografija dvije čitateljice. Marina i njena maca, unijeli su toplinu na fotografiju. Za nagradu, Marina, šaljemo vam dvije knjige iznenađenja. Pošaljite nam podatke u inbox.  

Zahvaljujemo na sudjelovanju: Petra Petrović, Snežana Šolkotovic, Emina Cvijetović Robak, Danijela Sabo, Ponoćna Ruža, Renata Barberic, Tajana Cerovac Lazendić, Danijela Šegan Marijanović, Katarina Tkalčević, Marija Pupić-Bakrač, Rebecca Sirovina. I vaše su slike predivne i jako nam se sviđaju. Zato ćemo ih u narednim danima objaviti na PiK stranici i podijeliti s čitateljima. 

Organizator natječaja: Pisci i Književnost - Writers and Literature 

Tekst napisali: Dragana L. i Kruno Š.