Poezija Dlanovi moga cvijeta - Vesna Grgić

2020-11-10

COMING SOON

Zbirka pjesama spisateljice Vesne Grgić - DLANOVI MOGA CVIJETA

Dragi čitatelji, uskoro iz tiska izlazi knjiga poezije od Vesne Grgić, spisateljica koja piše predivnu poeziju. Pisci i Književnost je organizirao uređivanja knjige, a nakladnik i tiskara je Redak. Kvaliteta tiska je vrhunska, pohvale Redku na odličnoj kvaliteti tiska. Jedva čekamo da izađe iz tiska i da ovu ljepoticu primimo u ruke. Puno ljubavi i truda je uloženo u ovu knjigu poezije.

Urednik knjige je Kruno Šafranić.

Odlična Mateja Jurčević je napravila lekturu, a Andrea Krejči korekturu.

Grafičku obradu knjige i i lustraciju je crtala Megi Horak Orlić. Kad otvorite cijelu knjigu, dobije se cijela slika: More, noć i suncokreti.

Magdalena Ondrušek, urednica stranice Throne of Bookaholic, napisala je nekoliko riječi o knjizi:

Dlanovi moga cvijeta, autorice Vesne Grgić, zbirka je intimno-refleksivnih pjesama koje su toliko jednostavne, a opet nabijene snažnim emocijama. Čitajući svaku pojedinu pjesmu imat ćete osjećaj kao da čitate autoričin lirski dnevnik u kojem je ogolila svoju dušu i prenijela je nama na papir.

Svaka napisana riječ zrači intimnošću i ulijeva snagu onima kojima je to potrebno. Život je jedna beskonačna borba, prepuna trnja i kamenja, boli i patnje, ali i onih lijepih, toplih trenutaka. Autoričine pjesme napisane su tako da ih neprestano možemo iznova čitati, bilo za sretne trenutke ili one malo tužnije. One tješe od boli uzburkana srca, ali i obasjavaju vedrinom i snagom osjećaja.

Pjesme Vesne Grgić sadrže sve elemente odlične lirske forme, od bogate metaforike, ritmičnosti, sjajne i jasne poruke, snage riječi i emocija. Njezina poezija zagrlit će sve koji znaju prepoznati kvalitetu, koji vole dobru i lijepu pisanu riječ te koji smisao, nadu i volju traže u lirskim tekstovima.

Knjigu ćete moći naručiti u web knjižari kod nakladnika Redak ili na jedan od sljedećih kontakata:

Adresa: Iločka 19, Split 21000, Hrvatska

Telefon: +385(0)21 544 257

Fax: +385(0)21 544 257

E-mail: knjizara@redak.hr

Svi koji žele posvetu, potpis autorice u knjizi, možete knjigu naručiti direktno od autorice. Možete joj se javiti porukom u njen inbox.  

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka ©2019 Pisci i Književnost - Izradio Krunoslav Kezić
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti