Roman Krunski dokaz - Peter James

2019-10-23

FOKUS NA HIT S PONOSOM PREDSTAVLJA:

Roman Krunski dokaz - Peter James

"IMAM DOKAZ DA BOG POSTOJI"

Kad je istraživački novinar Ross Hunter primio poziv dr. Harryja Cooka, u kojem mu je stari povjesničar umjetnosti decidirano tvrdi točno to - da posjeduje dokaz o postojanju Boga - nije ni slutio koliko će mu taj poziv promijeniti život.

A možda i svijet kakav poznajemo.

U napetom avanturističkom trileru "Krunski dokaz", jedan od najboljih i najnagrađivanijih pisaca trilera i kriminalističkih romana na svijetu, Peter James propituje što bi se smatralo nepobitnim dokazom Božjeg postojanja i koje bi posljedice to moglo imati po svjetske religije, korporativni svijet i međuljudske odnose.

Roman "Krunski dokaz" plod je Jamesovog 20-godišnjeg istraživanja i stotinama razgovora s uglednim znanstvenicima, teolozima i ateistima na koje ga je ponukao poziv nepoznatog muškarca koji je tvrdio kako ima nepobitan dokaz postojanja Boga.

Međunarodno višestruko nagrađivani britanski pisac i TV i filmski scenarist Peter James objavio je 35 romana koji su prevedeni na 37 jezika i prodani u 20 milijuna primjeraka diljem svijeta.

"Krunski dokaz" Petera Jamesa u pretprodaji je na webshopu izdavača (www.fokusnahit.com), a u knjižare stiže krajem listopada.

PRIJEVOD S ENGLESKOG: Josipa Šiklić

ISBN: 978-953-349-133-2

BROJ STRANICA: 536

CIJENA: 149 kn