STIHOVI DUGINIH BOJA, Pisci i književnost - grupa autora

2019-04-18

Sažetak:
Stihovi ove zbirke su kao što i sam naslov govori: Stihovi duginih boja. Autori kroz šaroliku paletu boja, na različite načine su dočarali ono što osjećaju. Poezija može rastjerati kišu i sive oblake. Stihovi ove knjige imaju tu moć i paletu šarolikih mogućnosti.

Čovjek se svaki dan drugačije osjeća: u vrtlogu brzog života, autori ove poezije pronalaze način da kroz stih zaborave na svakodnevnicu, da uživaju u svakom trenutku dana. Stihovi duginih boja su upravo to, vrtlog života, svakodnevnica koja nas okružuje, sreća i tuga.

Boje imaju svoju ljepotu, a stihovi u ovoj zbirci škrinjicu s blagom, koja vrvi od energije i želi da je pročitate i uživate u lijepoj pisanoj riječi.

- Preporuka Kruno Šafranić
urednik stranice Pisci i Književnost

Bilješka o autorima:
Pjesme su nastale u razdoblju od 17.08.2018. do 31.10.2018. godine, a autori su članovi Facebook grupe Pisci i Književnost i Facebook stranice Pisci i Književnost.

Autori pjesama su iz Hrvatske i Crne Gore.

Amalija Ljubica Sedlaček, Bernarda Ćurić, Gordana Bartol, Katarina Kos-Velić, Katarina Vrca, Lucija Saulić, Nermina Adžović Mustagrudić, Romana Duvnjak, Slavica Juhas, Vesna Grgić

Ilustracija naslovnice: Ika TomljenovićNaslov: Stihovi duginih boja
Autori: Pisci i književnost - grupa autora
Broj stranica: 296
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-551-0 (meki uvez)
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev