Poezija Savršeno nesavršena - Bernarda Ćurić

2021-03-10

Zbirka pjesama spisateljice Bernarde Ćurić - Savršeno nesavršena

Dragi čitatelji, iz tiska je izašao prvijenac, knjiga poezije od Bernarde Ćurić, spisateljica koja piše lijepu poeziju. Pisci i Književnost je organizirao uređivanja knjige, a nakladnik i tiskara je Redak. Kvaliteta tiska je vrhunska, pohvale Redku na odličnoj kvaliteti tiska. Puno ljubavi i truda je uloženo u ovu knjigu poezije. Moje iskrene preporuke. I čestitamo Bernarda na prvijencu :)

Urednik knjige je Kruno Šafranić.

Lekturu je radila izvrsna Matea Brajko, a korekturu Andrea Krejči. Hvala divnim djevojkama na trudu.

Grafičku obradu knjige i i lustraciju je crtala Megi Horak Orlić. Kad otvorite cijelu knjigu, dobije se cijela slika: Djevojka kako čita knjigu, noć, zvjezde, more i svjetionik.


Maja Cerjan, urednica bloga Bookworm Maja, napisala je nekoliko riječi o knjizi:

"Savršeno nesavršena" je zbirka pjesama koja se bavi unutarnjim monologom autorice. Njezine emocije u metaforičkom obliku, s izuzetnim usporedbama, tako svakodnevnim.

Poezija je nedokučiva metafizika svakome tko ju ne nosi u sebi. No, ima pojedinaca koji ju znaju izraziti, kojima uspijeva u naumu da sroče misli u stihove. Stihovi su ti koji daju životnost trenutcima koje opisuju. Svaki je stih ogoljena emocija autora, a Bernarda je ovim stihovima savršeno opisala svoju nesavršenost. Bez vulgarnosti, s puno sanjarskih misli.

Autorica je pronašla boje, život i ljepotu u okolini. Kreativno ih je upakirala u poeziju i ponudila djelić svoje nesavršenosti čitatelju. Pjesme su ovo o snovima, ljubavi, boli, ozdravljenju, samopoštovanju i nostalgiji. Pronašla je stih za svaku neizrečenu misao, pronašla je slike svojih osjećaja u prirodi.

Čežnja za nezaboravom dominira ovim stihovima, a autorica nam na stranicama ove knjige nježno opisuje putovanje u neku drugu dimenziju savršeno nesavršenog, u slatkorječivu liriku koja će svakome pružiti bijeg od stvarnosti.

Čitajući ovu knjigu, osjećala sam se kao da sam pronašla srodnu dušu, starog prijatelja, nekoga poput mene, nekoga savršeno nesavršenog.


Naslov: Savršeno nesavršena

Autorica: Bernarda Ćurić

Broj stranica: 128

Nakladnik: REDAK

Godina izdanja: 2021.

ISBN: 978-953-336-744-6

Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Kako naručiti knjigu ?

Kontaktirajte nakladnika Redak na sljedeće kontakte ili naručite knjige putem linka

Adresa: Iločka 19, Split 21000, Hrvatska

Telefon: +385(0)21 544 257

Fax: +385(0)21 544 257

E-mail: knjizara@redak.hr


Naruči knjigu putem linka:

https://www.webknjizara.hr/knjige/poezija/savrseno-nesavrsena-bernarda-curic 

Svi koji žele posvetu, potpis autorice u knjizi, možete knjigu naručiti direktno od autorice. Možete joj se javiti porukom u njen inbox.

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka ©2019 Pisci i Književnost - Izradio Krunoslav Kezić
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti