Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

Izjava o privatnosti i sigurnosti podatakaInternetska stranica pisci-i-knjizevnost.webnode.hr-(PiK) mjesto je promocije rada i djela Pisci i Književnost. Kako bi svim posjetiocima stranice boravak na istoj bio što ugodniji i pružao maksimalan osjećaj sigurnosti i povjerljivosti, u nastavku pročitajte Izjavu o tome kako se Vaši osobni podaci koriste na ovoj stranici.

Ova Izjava sadrži skup pravila o zaštiti privatnosti kako bi se pružila bolja usluga osobama koje zanima kako se njihovi "Osobno identificirajući podaci" koriste u internetskom okruženju. Pri tom valja naglasiti da su pod terminom osobni podaci, a prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, definirani svi podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca.

Osobni podaci koje podijelite na ovoj internetskoj stranici sigurno su pohranjeni. Niti jedan podatak posjetitelja ove stranice nije prikupljen automatski i bez Vašega pristanka. Svi prikupljeni podaci pohranjeni su u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Svaki osobni podatak koji unesete na internetskoj stranici PiK koristi se ISKLJUČIVO za navedenu uslugu postavljanja komentara na tekst, odnosno priču. Vaše ime i prezime, kao i e-pošta koriste se SAMO u svrhu ostavljanja komentara na stranici, kao i za eventualno stupanje u kontakt s Vama i to u slučaju da se odlučite pisati mi putem kontakt forme, a sve kako bi Vam na Vaš upit mogli odgovoriti.

Niti jedna tvrtka ili osoba nikada neće dobiti podatke koje ste podijelili na ovoj internetskoj stranici, izuzev zahtjeva koji dolaze od strane državnih institucija. Važno je naglasiti i da su informacije na ovoj internetskoj stranici zaštićene tehnologijom koja omogućuje sigurnu razmjenu podataka između Vašeg preglednika i stranice pisci-i-knjizevnost.webnode.hr (PiK).

Da bi Vaš posjet bio što učinkovitiji pisci-i-knjizevnost.webnode.hr-(PiK) koristi kolačiće. Kolačići su jednostavne tekstualne datoteke lokalno pohranjene u Vašem web pregledniku. Možete ih onemogućiti u bilo kojem trenutku. Kolačići su prema zadanim postavkama onemogućeni za Vaš račun sve dok nam ne date svoju suglasnost za upotrebu kolačića kada posjetite ovu stranicu, a koja koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics i Facebook.

Sadržaj i linkovi na internetskoj stranici pisci-i-knjizevnost.webnode.hr-(PiK) ponekad Vas mogu odvesti na druga internet mjesta koje nisu u vlasništvu stranice pisci-i-knjizevnost.webnode.hr-(PiK). Spomenuta internet mjesta imaju vlastite izjave o privatnosti i stranica pisci-i-knjizevnost.webnode.hr-(PiK) ne preuzima nikakvu odgovornost za njihov sadržaj.

Želite li ukloniti Vaše osobne podatke iz naše baze podataka, sve što trebate učiniti jest ukloniti Vaše komentare, odnosno obustaviti slanje Vaše poruke putem kontakt forme na internetskoj stranici pisci-i-knjizevnost.webnode.hr-(PiK). Tim postupkom, Vaši će podaci biti trajno izbrisani. Pored toga, brisanje Vaših podataka s internetske stranice pisci-i-knjizevnost.webnode.hr-(PiK) možete zatražiti i putem u nastavku navedene e-pošte.

Web: pisci-i-knjizevnost.webnode.hr
E-pošta: knjigamojprijatelj@outlook.com

Hvala na pažnji! 

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka ©2019 Pisci i Književnost - Izradio Krunoslav Kezić
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti