Najljepša poezija pjesnika iz 5 država nalazi se upravo u ovoj zbirci POEZIJA TISUĆU STIHOVA 2. Poezija koju vrijedi pročitati i knjigu imati na svojim policama u domovima i knjižnicama. Kako bi knjigu učinili još dostupnijom za čitanje, šaljemo je na poklon knjižnicama u 5 država: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Švicarska i Njemačka....

"Stihovi duginih boja poput nježnog su povjetaraca koji nam donosi prozračnu poeziju protkanu srećom, tugom i ljubavlju. Autori ove baršunaste poezije dočarali su nam svakodnevne životne situacije iz kojih tražimo izlaze u neka bolja vremena.

Dragi čitatelji, s radošću Vam predstavljamo našu sedmu knjigu; međunarodnu zbirku pjesama, koju smo uspjeli pripremiti zahvaljujući timskom radu mnogih članova - ljubitelja pisane riječi.
Slogan: Nemate novca za vlastitu zbirku, uključite se u našu zajedničku.
Pjesme su nastale u razdoblju od 4. 5. 2017. do 15. 6. 2017. godine, a autori su članovi...

Sažetak:
Stihovi ove zbirke su kao što i sam naslov govori: Stihovi duginih boja. Autori kroz šaroliku paletu boja, na različite načine su dočarali ono što osjećaju. Poezija može rastjerati kišu i sive oblake. Stihovi ove knjige imaju tu moć i paletu šarolikih mogućnosti.

Sažetak:
Priče su različite tematike, stilova i dijalekta. Neke nose poruku o životu, dok druge, različite teme. Neke su pune prelijepih rečenica iz kojih se mogu izvući odlični citati, što ćete uvidjeti i sami dok budete čitali priče. Nekolika priča će vas uvući u svijet mašte. Zbirku priča Jesenja nota možemo usporediti s kuglicama sladoleda...

Sažetak:
Knjiga je podijeljena u četiri cjeline, nazvane prema zadanim temama. Svaki dio nosi ime jednog godišnjeg doba. Teme unutar svakog godišnjeg doba su različite.
Sve priče mogu imati najviše 100 riječi.
Moto: "Riječ kao veza među svim ljudima na svijetu, protiv svih oblika nasilja".

Jednim klikom do knjige - Kupite svoj primjerak i uživajte u čitanju.

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka ©2019 Pisci i Književnost - Izradio Krunoslav Kezić
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno!