Najljepša poezija pjesnika iz 5 država nalazi se upravo u ovoj zbirci POEZIJA TISUĆU STIHOVA 2. Poezija koju vrijedi pročitati i knjigu imati na svojim policama u domovima i knjižnicama. Kako bi knjigu učinili još dostupnijom za čitanje, šaljemo je na poklon knjižnicama u 5 država: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Švicarska i Njemačka....

"Stihovi duginih boja poput nježnog su povjetaraca koji nam donosi prozračnu poeziju protkanu srećom, tugom i ljubavlju. Autori ove baršunaste poezije dočarali su nam svakodnevne životne situacije iz kojih tražimo izlaze u neka bolja vremena.

Dragi čitatelji, s radošću Vam predstavljamo našu sedmu knjigu; međunarodnu zbirku pjesama, koju smo uspjeli pripremiti zahvaljujući timskom radu mnogih članova - ljubitelja pisane riječi.
Slogan: Nemate novca za vlastitu zbirku, uključite se u našu zajedničku.
Pjesme su nastale u razdoblju od 4. 5. 2017. do 15. 6. 2017. godine, a autori su članovi...

Sažetak:
Stihovi ove zbirke su kao što i sam naslov govori: Stihovi duginih boja. Autori kroz šaroliku paletu boja, na različite načine su dočarali ono što osjećaju. Poezija može rastjerati kišu i sive oblake. Stihovi ove knjige imaju tu moć i paletu šarolikih mogućnosti.

Sažetak:
Priče su različite tematike, stilova i dijalekta. Neke nose poruku o životu, dok druge, različite teme. Neke su pune prelijepih rečenica iz kojih se mogu izvući odlični citati, što ćete uvidjeti i sami dok budete čitali priče. Nekolika priča će vas uvući u svijet mašte. Zbirku priča Jesenja nota možemo usporediti s kuglicama sladoleda...

Sažetak:
Knjiga je podijeljena u četiri cjeline, nazvane prema zadanim temama. Svaki dio nosi ime jednog godišnjeg doba. Teme unutar svakog godišnjeg doba su različite.
Sve priče mogu imati najviše 100 riječi.
Moto: "Riječ kao veza među svim ljudima na svijetu, protiv svih oblika nasilja".

Sažetak:
Ideja vodilja autorima priča bila je skica susjedstva. Svaki je autor pisao priče na zadanu temu, ali uz vlastitu slobodu stvaranja detalja priče. Susjedstvo ima pet ulica koje su nazvane po književnicima. Oživjeli smo obitelji u sedamdeset kuća.

Jednim klikom do knjige - Kupite svoj primjerak i uživajte u čitanju.