NOVI HOROR ROMAN DOMAĆEG AUTORA

2019-05-13

Eric Johansson je izdao novu knjigu "Izlet smrti". Riječ je o horor romanu koji je u startu stekao svoju čitalačku publiku i svi koji su ga čitali, imaju samo riječi hvale. Jeste li spremni za pustolovinu u horor svijet? Ako volite ovaj žanr, možda bi trebali potražiti upravo ovu knjigu. Kako do knjige? Možete kontaktirati autora ili izdavača Udruga Krugknjiga 

Kratak sadržaj romana:

Strašna i opaka učiteljica Fobia Spiritus i njeni nimalo bezazleni, a bogme i neuračunljivi učenici, na čelu s lažljivim, ali lukavim Ciganinom Frantom, odlaze autobusom sumnjive turističke kompanije "Herceranza" na maturalac u Rumunjsku kako bi upoznali Vlada Nabijača Drakulu i njegove čuvene dvorce.

No izlet od samog početka krene naopako, rezultirajući nebrojenim bizarnim i do koljena krvavim umorstvima, ali i još urnebesnijim komičnim situacijama i interakcijama s munjenim i većinom nimalo prijateljskim likovima koje oni na putu susreću - od pohlepnih svećenika i njihovih malih pomoćnika, ubojitih crnaca u lovu na ljudske glave, pa sve do krvožednih doktora s lažnom dozvolom.

Ovaj humoristični horor-triler mladog autora Erica Johanssona nabijen je živopisnim akcijskim prizorima, brutalnim crnim humorom i neočekivanim prevratima, ali i satirom na suvremeno društvo.