POEZIJA TISUĆU STIHOVA 2 - 10 autora - 5 država

2020-05-29

Najljepša poezija pjesnika iz 5 država nalazi se upravo u ovoj zbirci POEZIJA TISUĆU STIHOVA 2. Poezija koju vrijedi pročitati i knjigu imati na svojim policama u domovima i knjižnicama. Kako bi knjigu učinili još dostupnijom za čitanje, šaljemo je na poklon knjižnicama u 5 država: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Švicarska i Njemačka. Nema sumnje da će knjiga brzo doći do svojih čitatelja, jer je naprosto predivna. Ilustracija zbirke je u skladu s pjesmama: Brod na kojem je puno čitatelja, brod koji putuje svijetom, od čitatelja do čitatelja, od ruke do ruke... Brod koji predstavlja snagu, širi stihove preko granica i u domove mnogih čitatelja. Ako je Poezija tisuću stihova 1 bila hit i više od stotinu knjiga je otputovalo čitateljima, onda je Poezija tisuću stihova 2 mega hit, ponovo stotine knjiga putuje u domove čitatelja svih generacija. Poezija se čita.

Kad otvorite korice knjige, dobijete ilustraciju u cijelosti, cijeli brod.

Ukratko tko je radio na knjizi:

Bilo nas je troje u uredničkom odboru: Kruno Šafranić, Dragana Latinović i Andrea Krejči. Urednik knjige je Kruno Šafranić, lekturu je odradila Andrea Krejči, a korekturu Dragana Latinović. Grafičku obradu knjige i Ilustraciju je crtala Megi Horak Orlić. Hvala divnim curama na trudu oko zbirke. I hvala autorima na predivnim pjesmama i sudjelovanju u projektu.

Hvala nakladniku i tiskari Redak na još jednoj uspješnoj suradnji.

Zahvaljujem na podršci i suradnji oko projekta: Željani Andrijanić, urednici stranice Topli kutak za male i velike čitatelje i Biserki Piršlin, urednici stranice Knjige u srcu.

Ana Čaić Blažević, urednica stranice Bibliomanija, napisala je nekoliko riječi o knjizi:

"Poezija tisuću stihova zbirka je pjesama različite tematike s dubokim i neprekinutim govorom različitih ljudi koji dijele istu strast - ljubav prema poeziji.

U ovim pjesmama utkan je plamen ljubavi prema životu, osobama i prirodi. Brojnošću takvog literarnog opusa ova knjižica najdublji je izraz čovjekove duhovnosti, pjesničkog zanosa i stvaralačkog naboja koji dolazi iz svake pore njihova bića.

Svaki autor priča je za sebe, no svi oni imaju zajedničku crtu - ogolili su svoju dušu i prenijeli ju nama na papir."

📖📖📖

Tvorci ovih pjesama pišu nam iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Švicarske i Njemačke.

Elena Brajković, Emira Kazić, Gordana Bartol, Ibrahim Ibrahimović, Lopičić Simeunović Jelica, Katarina Kos-Velić, Marija Ajša Peuc, Nevena Ninković, Romana Duvnjak, Zorica Vrabl

📖📖📖

Svi koji žele imati svoj primjerak knjige kontaktirajte nakladnika Redak na sljedeće kontakte ili naručite knjige putem linka

Adresa: Iločka 19, Split 21000, Hrvatska

Telefon: +385(0)21 544 257

Fax: +385(0)21 544 257

E-mail: knjizara@redak.hr 


Naslov: Poezija tisuću stihova 2

Autor: Pisci i književnost - grupa autora

Broj stranica: 256

Nakladnik: Redak

Godina izdanja: 2020 .

ISBN: 978-953-336-660-9

Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Klikni na link i naruči knjigu ⬇️

https://www.webknjizara.hr/knjige/poezija-tisucu-stihova-2-pisci-i-knjizevnost-grupa-autora 

Tekst napisao: Kruno Šafranić 


Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka ©2019 Pisci i Književnost - Izradio Krunoslav Kezić
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti