Roman Divlji - Amelia Stewart

2019-09-07

Wattpad priča, knjiga je tiskana. 

Što se dogodi kada plan osvete krene u drugom smjeru? Odgovor na to pitanje možete pronaći u ovoj divnoj sportskoj ljubavnoj priči. Thomas Carson najbolji je sportaš koji je divlji i neobuzdani i otuda nadimak Divlji. Čovjek nikako da se smiri sve dok u njegov život ne uđe Samantha. Samanthin i Thomasov susret nije slučajan. Cijela priča krene kada se Samantha zbog osvete približi Thomasu. Samantha Newton Brown je prelijepa žena, biša misica koja kreće u osvetu svome bivšem suprugu, sportskom treneru. Igrom slučajnosti njen bivši muž je trener Divljem. Žena je inače magnet za nesreće i iz svake se uzdiže kao Feniks iz pepela. No, nije sve išlo po planu kako si je Samantha zamislila jer nije računala na osjećaje koji su se tu upleli. Tu priča postaje zamršena i komplicirana... A kako će sve završiti ?  

Jedna vrlo emocionalna priča koja će biti malo dulje urezana u sjećanje. Ovo je čisto savršenstvo, priča u kojoj ćete uživati i da pripremite i maramice jer će vam u jednom momentu i one trebati. E, sad hoćete li plakati od sreće ili tuge, to vam neću otkriti. Oni koji su čitali i pratili znaju,a oni koji nisu to moraju otkriti. Očekuje vas vrlo uzbudljivo štivo u kojem se krije osveta, laž, ljubomora ,iskreno prijateljstvo... Draga Amelia hvala ti za ovu priču i pliiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz ja bih Medenu i Sponzora da se opet mogu ovako raspisati. 

 Osvrt napisala: Natalija Mikulić 

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka ©2019 Pisci i Književnost - Izradio Krunoslav Kezić
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti